Toimitusehdot

Verkkokauppamme on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille. Verkkokaupassa olevien palveluiden hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille. Verkkokaupasta ostamasi tuotteen tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa kutakin palvelun tilausta varten tarvittavat lisätiedot. Lisäksi tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. 

1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Verkkokaupan ylläpitäjä eli palveluntarjoaja on Lakiasiaintoimisto Juridinen Oy 

2. Palvelun käyttäjä 

Palvelun käyttäjää kutsutaan asiakkaaksi. Tilauksen yhteydessä tarvitsemme asiakkaalta tietoja palvelun suorittamista varten. Henkilötietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin verkkosivun alalaidasta löytyvässä Tietosuojaselosteessa. 

3. Maksu ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kohtuullinen korvaus, joka on merkitty kunkin palvelun yhteyteen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja. 

4. Toimitus

Verkkokaupasta tilatut asiakirjat ohjeineen toimitamme aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua tilauksesta joko pdf-tiedostomuodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti paperisena kirjeenä kotiin. Kirjetoimituksesta veloitamme 5 €. Sähköpostitoimitus on maksuton.

5. Peruuttamisoikeus

Verkkokaupasta tilattujen asiakirjojen osalta kuluttajalla on etämyyntiä koskeva 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Asiakas saa suorittamansa oston jälkeen sähköpostiin kirjallisen tilausvahvistuksen peruutusohjeineen. 

6. Virhevastuu 

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun, tuotekuvausten tai aineistojen virheellisyyksistä tai näistä johtuvista seurauksista. 

7. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.