Keitä me olemme?


Emme ole se ihan perinteinen lakiasiaintoimisto, vaan haluamme tuoda lakiasiat lähemmäksi ihmisiä. Lakiala ja juridiikka on usein ihmisille tuntematonta aluetta ja haluamme omalta osaltamme tuoda sitä arkemme ja ajattelumaailmamme kautta lähemmäksi ihmisiä. Mielestämme on tärkeää, että ihmiset ymmärtävät lakia ja sitä kautta mahdollisesti pystyvät paremmin pitämään kiinni omista oikeuksistaan ja esimerkiksi tekemään oikeita ratkaisuja omaa tulevaisuuttaan ajatellen.

Juridiikan ammattilaisetkin ovat vain ihan tavallisia ihmisiä. Mekin olemme omien työuriemme aikana joutuneet kohtaamaan työelämässä epäoikeudenmukaista kohtelua ja sen vuoksi taistelemaan ja pitämään huolta omien oikeuksiemme toteutumisesta. Haluamme osaltamme auttaa myös teitä ymmärtämään teidän oikeuksistanne ja auttamaan pitämään myös kiinni niistä, oli kyse sitten yksityis- tai työelämää koskevasta tilanteesta.

Juridiikka on varmasti läsnä jollain tavalla meidän kaikkien päivittäisessä elämässä esimerkiksi uutisoinnin ja erilaisten elämäntilanteidemme vuoksi. Olemme nuorekas lakiasiaintoimisto, joka toimii verkossa ja lähestyy juridiikkaa modernista ja käytännönläheisestä näkökulmasta niin, että myös muut kuin juridiikan ammattilaiset ymmärtävät alaamme enemmän. Vaikka usein sanotaan, että lakiasiat ovat ''tavallisille ihmisille'' vaikeasti ymmärrettäviä, haluamme muuttaa monimutkaisiltakin tuntuvat asiat selkeämmiksi ja ymmärrettäviksi asioiksi.

Tavoitteenamme on myös helpottaa lakiasioiden hoitamista. Perinteisesti niiden hoitaminen on vaatinut kivijalkatoimistossa käymistä, mutta meidän kauttamme saat lakiasiat halutessasi hoidettua ilman tapaamista vaikka omalta kotisohvaltasi.


  Janina Imponen 

Juristi, OTM

   Vilma Juurinen

     Juristi, OTM